Educație

Se schimbă scenariul de predare în mai multe școli și licee din Cluj! Elevii care vor face cursuri exclusiv online

Mai multe unități de învățământ din județ își schimbă scenariul de funcționare, începând de luni, 19 octombrie.

Se schimbă scenariul de predare în mai multe școli și licee din Cluj! Elevii care vor face cursuri exclusiv online Se schimbă scenariul de predare în mai multe școli și licee din Cluj! Elevii care vor face cursuri exclusiv online

 

 


 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ar urma să aprobe trecerea mai multor școli din județ la scenariul roșu, dar și reluare cursurilor fizice în unele școli.


 

 


Astfel,  Liceul Teoretic „Octavian Goga” Huedin,  Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca și  Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Cluj-Napoca ar urma să desfășoare orele exclusiv online, începând de luni, 19 octombrie. Toate cele trei unități de învățământ urmau anterior scenariul doi de funcționare, așa-numitul sistem hibrid, prin care doar o parte dintre elevi vor merge la școală, iar o parte vor face online, prin rotație.

Tot de luni, toate unitățile de învățământ de pe raza localităților Săcuieu, Sâncraiu și Săvădisla ar urma să treacă în sistemul online de predare, după ce pragul de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori a fost depășit.


Măsuri relaxate în alte trei unități de învățământ

Pe de altă parte, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej și „Colegiul Național “George Coșbuc” Cluj-Napoca ar urma să treacă de la scenariul 3 la scenariul 2 de funcționare, scenariul hibrid, începând de luni.

Măsurile sunt ridicate la pentru Școala gimnazială „Ioan Opriș” Turda, care va reveni la scenariul 1 de funcționare, adică elevii vor fi prezenți fizic la școală.


CITEȘTE ȘI

Școlile trec pe SCENARIUL 3 din cauza numărului de cazuri de COVID19 înregistrate la Cluj. Copiii vor face cursuri EXCLUSIV online

Ultimele Stiri
abonare newsletter