Educație

Școlile trec pe SCENARIUL 3 din cauza numărului de cazuri de COVID19 înregistrate la Cluj. Copiii vor face cursuri EXCLUSIV online

Mai multe școli din județul Cluj trec pe scenariul 3 din cauza numărului crescut de cazuri de coronavirus. Într-o localitate clujeană sunt închise toate școlile.

Școlile trec pe SCENARIUL 3 din cauza numărului de cazuri de infectare înregistrate la Cluj. Copiii vor face cursuri EXCLUSIV online Școlile trec pe SCENARIUL 3 din cauza numărului de cazuri de infectare înregistrate la Cluj. Copiii vor face cursuri EXCLUSIV online

 

 


În urma unei ședințe, Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a prezentat noile măsuri luate de autorități la nivelul județului Cluj pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

 


Astfel, mai multe școli din județul Cluj vor trece la scenariul 3 de funcționare, ceea ce înseamnă susținerea activităților didactice exclusiv online pentru toate clasele.

Unele școli trec la sistemul hibrid

În unele localități, rata incidenței nu este atât de mare, încât să fie nevoie de închiderea școlilor, însă, autoritățile au apelat la sistemul hibrid, prin care doar o parte dintre elevi vor merge la școală, iar o parte vor face online, prin rotație.


-Școala primară Jichișu de Jos trece de la scenariul de funcționare 1 la scenariul de funcționare 2
-Grădinița cu program prelungit Căsuța Poveștilor -structura 2 Cluj-Napocat rece de la scenariul de funcționare 1 la scenariul de funcționare 2
-Grădinița reformată cu Program Prelungit Între lacuri trece de la scenariul de funcționare 1 la scenariul de funcționare 2
-Grădinița cu program Prelungit Prichindelu trece de la scenariul 1 de funcționare la scenariul 2

 Școlile trec în scenariul roșu

Odată cu creșterea numărului de cazuri de Covid19 la nivelul județului Cluj, s-a decis închiderea mai multor școli. Copii vor face, astfel, cursurile exclusiv online, fără a se prezenta fizic la școală.


-Școala Gimnazială Borșa, din comuna Borșa trece de la scenariul de funcționare 2 la scenariul de funcționare 3
-Liceul Teologic Baptist Emanuel Cluj-Napoca trece de la scenariul de funcționare 2 la scenariul de funcționare 3
-Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca trece de la scenariul de funcționare 2 la scenariul de funcționare 3
-Școala Gimnazială Sic, comuna Sic trece de la scenariul de funcționare 1 la scenariul de funcționare 3

În Municipiul Gherla, toate unitățile de învățământ vor trece la scenariul 3 de funcționare, începând de vineri, 16 octombrie, din cauza incidenței înregistrate la mia de locuitori.


CITEȘTE ȘI:

Peste 100 de cazuri de CORONAVIRUS în școlile clujene

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter