Educație

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Se închid școlile! Ministrul a făcut anunțul de care se temea toată lumea

Monica Anisie, Ministrul Educației, a anunțat ce se va întâmpla cu elevii din București din această săptămână.

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Se închid școlile! Ministrul a făcut anunțul de care se teme toaă lumea ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. Se închid școlile! Ministrul a făcut anunțul de care se teme toaă lumea

 

 


Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că elevii merg luni la şcoală în Bucureşti şi cel mai probabil de marţi cursurile vor trece în sistem online, după ce incidenţa COVID-19 în capitală anunţată în raportarea Grupului de Comunicare Strategică (GCS) a urcat, duminică, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

„Mâine merg la şcoală (...) Cel mai probabil de marţi vor fi suspendate cursurile faţă în faţă, însă activităţile didactice vor continua în sistem online. Aş vrea să fac un apel către toată lumea, şi anume să respectăm normele de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor, pentru că deja rata e din ce în ce mai mare”, a spus Anisie, duminică, la postul Digi 24.


Clujul, pe urmele Bucureștiului

Numeroasele cazuri de Covid-19 apărute în Cluj-Napoca și în restul județului în ultimele săptămâni au crescut indicele de infectare. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportat la 1000 de locuitori, a ajuns la 2.33 în județul Cluj. În momentul în care Municipiul Cluj-Napoca atinge rata de 3.00 infectări la 1.000 de locuitori, atunci școlile se vor desfășura doar online.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter