Educație

21 de școli din Cluj se află în scenariu ROȘU! Cursurile, EXCLUSIV online

La Cluj, 21 de școli sunt în prezent în scenariul roșu, astfel, toate cursurile se desfășoară în sistem online.

21 de școli din Cluj se află în scenariu ROȘU! Cursurile, EXCLUSIV online 21 de școli din Cluj se află în scenariu ROȘU! Cursurile, EXCLUSIV online

 

 


Din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri de coronavirus, mai multe școli din Cluj își vor schimba scenariile de funcționare a activităților.

 


Astăzi, 21 de școli din Cluj au fost înregistrate în scenariul roșu de funcționare, cu desfășurarea activității didactice exclusiv online.

Situația școlilor la Cluj

-289 unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor  preșcolarilor  și elevilor în unitățile  de învățământ,  cu  respectarea și aplicarea  tuturor normelor de protecție sanitară.


-113 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a  VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

-21 de unități de învățământ preuniversitar înScenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități/lecții online.


Consiliile  de administrație  de  la  nivelul  fiecărei  unități  de  învățământ  preuniversitar  adoptă propunerile  de  scenarii  și,  implicit,  schimbarea  acestora,  în  funcție  de  analiza  situației epidemiologice  efectuate  de  către  Direcția  de  Sănătate  Publică  Cluj,  de  infrastructura  și  de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

CITEȘTE ȘI:


Cluj-Napoca, aproape de CARANTINĂ! Rata de infectare a crescut: „Vom ajunge în scurt timp să depășim trei la mie”

 

DSP Cluj nu face față cazurilor de COVID! O pacientă sună în disperare, dar nimeni nu răspunde

 

abonare newsletter