Educație

Elevii clujeni învață despre activitățile BNR

Sucursala de la Cluj-Napoca a Băncii Naționale a României (BNR) împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj și Banca Națională a României va organiza, joi, 28 noiembrie 2013, o serie de activități destinate cunoașterii activității Băncii Naționale și politicilor monetare de către elevii clujeni și profesorii de socio-umane în cadrul programului de activităţi și proiecte educaţionale „Să vorbim despre bani şi bănci”.

Elevii clujeni învață despre activitățile BNR Elevii clujeni învață despre activitățile BNR

Astfel, la sediul Sucursalei BNR Cluj (Piaţa Unirii nr. 7), va avea loc o întâlnire cu elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a de la Colegiul Naţional Emil Racoviţă, Liceul Avram Iancu, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu și Liceul Teoretic Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca, cadre didactice, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj şi ai sucursalei regionale BNR Cluj în cadrul căreia va fi prezentată de către Mircea Mureşan, director adjunct Direcţia Comunicare, o comunicare cu tema „Repere din istoria BNR”.

Prezentarea va fi urmată de conferinţa cu tema „Cine „face” cursul de schimb al leului” susţinută de doamna conf. univ. dr. Agnes Nagy, membru CA al BNR. Cele două prezentări vor fi urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.


Evenimentul va continua cu prezentarea Sucursalei BNR Cluj – „Scurt istoric. Elemente de monografie” susținută de Munteanu Ciprian, director regional adjunct al BNR Cluj dar și de o întâlnire de lucru care va avea loc la sediul ISJ Cluj la care vor participa conducerea ISJ Cluj, conf. univ. dr. Agnes Nagy, membru CA al BNR, conducerea Direcției Comunicare, conducerea Sucursalei BNR Cluj, 30 de cadre didactice de specialitate din jud. Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter