Educație

Gala premiilor UMF Cluj-Napoca: „Cei mai buni dintre cei buni au fost premiați”. Excelența și performanța medicală, recunoscute.

Cu ocazia zilelor UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, joi a avut loc Gala Premiilor Universității, în cadrul căreia au fost acordate premii pentru excelența didactică și performanța medicală.

Gala Premiilor UMF Cluj-Napoca, 2023 / Foto: UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj - Facebook Gala Premiilor UMF Cluj-Napoca, 2023 / Foto: UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj - Facebook

 


„Cei mai buni dintre cei buni au fost premiați, ieri, 7 decembrie, pentru excelența în activitatea didactică și științifică, dar și pentru responsabilitatea socială și performanța medicală, în cadrul Galei Premiilor Universității!”, transmite Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.


Gala Premiilor UMF Cluj / Foto: UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Facebook

Tradiționalul eveniment, organizat anual cu ocazia Zilelor UMF, s-a desfășurat în sala Aula „Iuliu Hațieganu” și a fost deschis de către prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul universității. 

Rectorul universității a prezentat bilanțul acestui an și cele mai importante și deosebite rezultate obținute în activitatea didactică, în cercetare, dezvoltare și inovare, în infrastructură și pe plan internațional.


Mai mulți membri ai UMF Cluj au fost premiați pentru aceste rezultate. Ulterior, participanții au fost încântați și de un spectacol muzical: „Pentru a intra în atmosfera festivă specifică lunii decembrie, evenimentul a fost presărat de momente muzicale deosebite, oferite de Corul UMF și Orchestra Mediciniștilor MedStrings, dirijate de dr. Vlad Eniu”, au transmis reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Spectacol la Gala Premiilor / Foto: UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Facebook

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Clădirea de Anatomie a UMF Cluj, de pe strada Clinicilor, reabilitată din fonduri europene. Alin Tișe: „Sprijinim proiectele de dezvoltare a sectorului medical clujean”.

Anca Buzoianu a fost realeasă în funcția de rector al UMF „Iuliu Hațieganu”: „Împreună vom continua să scriem istoria universității”

abonare newsletter