Educație

Vineri vor fi publicate rezultatele inițiale de la BAC, sesiunea de toamnă. Media finală necesară pentru a promova examenul este cel puțin 6

Rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an vor fi afişate vinerI.

Elevi care se uită la rezultatele de la examene/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Elevi care se uită la rezultatele de la examene/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an vor fi afişate vineri, pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi în centrele de examen, în format anonimizat, până la ora 12:00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

 


Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 18,00, atât în format standard/letric, cât şi electronic. În acest sens, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

CITEȘTE ȘI:
Elev din Cluj, ARGINT la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. România a obținut cinci medalii

Rezultatele finale vor fi comunicate marţi, 29 august.


Nota minimă de promovare - pentru fiecare probă - este 5, iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puţin 6. La cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului s-au înscris peste 33.900 de candidaţi. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Din 2027, se schimbă Evaluarea Naţională, admiterea la liceu şi Bacalaureatul

Ultimele Stiri
abonare newsletter