Educație

Elev din Cluj, ARGINT la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. România a obținut cinci medalii

Elevii români au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică din Polonia.

Elevii români au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. FOTO: Facebook/ MInisterul Educației Elevii români au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. FOTO: Facebook/ MInisterul Educației

 

 


Elevii români au obţinut cinci medalii la ediţia a XVI-a a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată în perioada 10 - 20 august în Chorzow, Polonia, cu participarea a 53 de ţări, informează sâmbătă Ministerul Educaţiei.

 


Medalie de aur şi cel mai mare punctaj din competiţie la proba teoretică a obţinut Andrei Dragomir, elev la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, medalii de argint au luat Teofil Voicu de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca, Mendel Mendelsohn de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti şi Bogdan Ciocârlan, elev la acelaşi liceu.

Potrivit sursei citate, medalie de bronz a obţinut George Vladimir Necula de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.


Profesori coordonatori au fost lect. dr. Cristian Pîrghie de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi prof. dr. Petru Crăciun de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

„Felicitări elevilor, profesorilor coordonatori şi tuturor celor ce i-au susţinut în drumul spre performanţă”, a transmis Ministerul Educaţiei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi elevi din Cluj, medalii de argint și bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică!

Ultimele Stiri
abonare newsletter