Educație

Elevii ar putea rămâne cu mediile neîncheiate. Avertismentul sindicaliștilor: „Probabil le va încheia altcineva”

Profesorii nu vor încheia mediile elevilor, anunță președintele FSLI, Simion Hăncescu, în contextul în care premierul Nicolae Ciucă nu a invitat sindicatele la discuții.

Profesorii au intrat de luni în grevă/ Foto: monitorulcj.ro Profesorii au intrat de luni în grevă/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Sindicaliștii din învățământ amenință că nu vor încheia mediile elevilor la final de an școlar. Declarația liderilor de sindicat a venit, după ce premierul Nicolae Ciucă nu i-ai fi invitat la discuții în ciuda faptului că personalul din învățământ se afla în a doua zi de grevă generală.

 


Președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), Simion Hăncescu, a declarat că probabil mediile elevilor nu vor fi încheiate, în contextul în care premierul Ciucă nu a invitat sindicatele la discuții

„Nu avem niciun element care să ne determine să credem că greva poate fi oprită”, a declarat pentru Edupedu.ro Simion Hăncescu, președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI). În acest context, profesorii nu vor încheia mediile elevilor, în anul școlar 2022-2023, după cum a spus liderul sindical, citat de sursa anterioară: „Probabil le va încheia altcineva, nu știu”


Greva generală din învăţământ a fost declanşată luni, 22 mai, când peste 150.000 de cadre didactice şi circa 70.000 personal didactic auxiliar şi nedidactic au recurs la această formă de protest.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Greva profesorilor amână Evaluarea Națională la clasa a VI-a. Când vor susține elevii examenul?

A doua zi de grevă în învățământ. Ciucă spune că cererile sindicatelor „sunt absolut foarte, foarte greu de îndeplinit”

Ultimele Stiri
abonare newsletter