Economie

Laurus Medical ajunge în portofoliul Medicover?

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care ABC Medicover Holdings B.V. intenționează să preia Laurus Medical SRL.

Laurus Medical Laurus Medical

 

Grupul Medicover este un furnizor specializat de servicii de diagnosticare și asistență medicală, concentrându-se pe piețele din Europa Centrală și de Est și India. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Medicover activează pe piața din România, având o rețea de 28 de clinici în București, 28 de cabinete de întreprindere și patru spitale generale: în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova. De asemenea, are peste 200 de unități medicale partenere.

Laurus Medical SRL este activă pe piața serviciilor de spitalizare de zi și a serviciilor ambulatorii și este specializată, în principal, în proctologie, flebologie și gastroenterologie, operand clinici medicale pe teritoriul României.


„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică, în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

Reamintim că și Spitalul Polaris din Suceagu a fost preluat de Medicover la începutul acestui an, transformându-se în Spitalul Medicover Cluj. Concomitent cu această schimbare de nume, a avut loc şi transformarea acestuia într-un spital chirurgical.   

CITEȘTE ȘI:

Spitalul Polaris din Suceagu a devenit Medicover. Investiţie de peste 10 milioane de euro

Au început controalele la benzinării. ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei fac verificări. Ciucă: „Nu voi permite nimănui să profite”

Concurență mare pentru amenajarea Parcului Est. 27 de proiecte propuse pentru cel mai mare parc din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter