Economie

Prețul apartamentelor din Cluj-Napoca a crescut enorm! Mănăștur, cel mai căutat cartier

Apartamentele din Cluj-Napoca suferă scumpiri mari la final de 2021. În luna noiembrie s-a înregistrat cea mai mare creștere din an, iar cartierul Mănăștur a atras cei mai mulți cumpărători.

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au crescut enorm! Mănăștur, cel mai căutat cartier Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au crescut enorm! Mănăștur, cel mai căutat cartier

 

 


Spre sfârșit de an, piața imobiliară din Cluj-Napoca continuă să crească, în luna noiembrie înregistrând cea mai mare creștere la 12 luni, potrivit datelor compariimobiliare.ro.

 


De asemenea, topul zonelor preferate de cumpărători în orașul de pe Someș a suferit modificări în luna noiembrie.

Topul zonelor și apartamentelor din Cluj-Napoca

Conform statisticilor liderului în imobiliare online din Cluj, în luna noiembrie 2021, preţul mediu pe metru pătrat util al apartamentelor de vânzare în Cluj-Napoca a fost de 1.974 €/mp cu 260 €/mp de peste cel de anul trecut (1.714 €/mp).


Mănăștur a devenit cel mai preferat cartier pentru cumpărarea de apartamente în luna noiembrie, urmat de Florești și Mărăști.

Cele mai căutate zone au fost următoarele: Mănăștur - 14%, Florești - 12%, Mărăști - 8%, Gheorgheni - 6%, Central - 5%, Grigorescu - 4%, Zorilor - 3%, Bună Ziua - 3%, Dâmbul Rotund - 3%, Iris - 3%.


În ceea ce privește numărul de camere, apartamentele cu două camere au rămas în top și în această lună: 2 camere - 48%, 3 camere - 33%, 1 cameră - 10%, 4 camere - 9%.

CITEȘTE ȘI:

O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește ILEGAL clienți noaptea: „Sună la ușă și li se deschide”

Încep lucrările de lărgire pe Calea Mănăștur. Milionarul Sile Pușcaș vrea 2 milioane de euro pe terenul donat

Ultimele Stiri
abonare newsletter