Actualitate

O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește ILEGAL clienți noaptea: „Sună la ușă și li se deschide”

O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește clienți și după ora 21:00, după închiderea programului, deși este ilegal. Polițiștii l-au amendat pe patron.

O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește ILEGAL clienți noaptea: „Sună la ușă și li se deschide” O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește ILEGAL clienți noaptea: „Sună la ușă și li se deschide”

 

 


Un cititor al monitorulcj.ro ne-a semnalat faptul că o sală de jocuri de noroc de pe strada Izlazului din Mănăștur primea clienți ilegal, după 21:00, ora de închidere.

 


Cititorul a povestit cum intră clienții noaptea în sala de jocuri după ce aceasta se închide.

„Intrarea clienților se face pe intrarea principală. Mai apoi există înca o ușă unde este plasată o sonerie. Sunt două intrări -  una principală de pe bulevard și a doua prin spate printr-o parcare. Clienții sună la sonerie și li se deschide”, a spus cititorul.


Polițiștii au făcut verificări la sala de jocuri respectivă și l-au sancționat pe patron cu o amendă usturătoare:

„La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre nerespectarea programului de funcționare în cazul unei săli de jocuri de noroc.


Polițiștii au constatat în timpul verificărilor demarate că societatea comercială în cauză nu ar fi respectat programul de funcționare, fiind deschisă în afara intervalului 21.00-05:00.
În urma celor stabilite, reprezentantul legal al societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei -  10.000 lei, conform prevederilor Legii 55/2020”, a declarat pentru monitorulcj.ro ofițerul de presă al IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut PRĂPĂD într-o sală de jocuri din Cluj! A plouat din TAVAN și locul s-a inundat. VIDEO

Un grup de indieni, angajați ilegal, deportați din cauza unui patron din Cluj: „Nu am avut timp să mă ocup de forme”

Ultimele Stiri
abonare newsletter