Economie

Banca Transilvania a donat 1 milion de euro în lupta împotriva COVID-19

Banca Transilvania a contribuit până acum cu 1 milion de euro pentru a ajuta în lupta împotriva COVID-19 spitalele, medicii, pe cei din linia întâi, pe românii din întreaga ţară.

Banca Transilvania a donat 1 milion de euro în lupta împotriva COVID-19

25 de ventilatoare mecanice pentru respiraţie, aparate de testare COVID-19 şi consumabile – măşti, mănuşi, combinezoane şi dezinfectanţi – au ajuns la peste 30 de spitale judeţene şi de primă linie din 25 de localităţi din ţară. Pe siteul băncii, în newsroom/Luptăm împotriva COVID-19, sunt actualizate în timp real şi transparent informaţiile despre implicarea băncii.

Beard Brothers, partenerii BT în lupta împotriva coronavirusului

În anumite acţiuni de donare, Banca Transilvania are parteneri precum Asociaţia Dăruieşte Viaţa sau Beard Brothers. De asemenea, BT este unul dintre iniţiatorii platformei Donează pentru linia întâi, alături de alte companii româneşti. Platforma a fost lansată pentru a solidariza românii în susţinerea medicilor, personalului medical, poliţiştilor, armatei şi jandarmilor.


„În această cursă cu timpul, când cifrele înseamnă oameni, BT a fost şi este alături de români, acolo unde este nevoie”, transmite conducerea Băncii Transilvania.

CITEȘTE ȘI:


EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI! Eroii de la „Vă ajutăm din Cluj”, alături de persoanele cu nevoi, în timpul distanțării sociale

 

Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter