Economie

Coral Impex a câștigat premiul “BID Century International Quality ERA” de la Geneva

Printre căştigatorii din acest an, Levente Lengyel de la Coral Impex, din România, a primit premiul “Century International Quality ERA” la categoria Gold (Aur) a Convenţiei BID Quality de la Geneva.

De la stânga la dreapta: Craig Miller, preşedintele  QC100, Levente Lengyel - Director Economic  la Coral Impex şi Jose E. Prieto, Preşedinte şi Director General al Grupului  BID One De la stânga la dreapta: Craig Miller, preşedintele QC100, Levente Lengyel - Director Economic la Coral Impex şi Jose E. Prieto, Preşedinte şi Director General al Grupului BID One

"Compania a făcut progrese uriaşe anul acesta ca şi lider, nu doar în domeniul său de activitate, ci şi în România. Premiul a venit ca o recunoaştere a succeselor obţinute în toţi anii precedenţi şi ca un angajament de a pune şi în perioada următoare pe primul loc calitatea", transmit reprezentanţii companiei.

Firmei Coral Impex i s-a decernat premiul Century International Quality ERA, categoria aur, în prezenţa a numeroşi lideri şi reprezentanţi din 49 de ţări, participanţi la conferinţa Century International Quality ERA. Prestigiosul premiu, reprezentând cea mai înaltă recunoaştere a calităţii şi inovaţiei în domeniu, a fost acordat de către Preăedintele şi Directorul General al BID, Jose E. Prieto.


"Levente Lengyel a stat înaintea liderilor internaționali, prezentandu-le realizările companiei de până în prezent, precum și obiectivele pentru viitor. În ciuda climatului economic global dificil, Coral Impex se lupta să exceleze în ceea ce priveste calitatea in fiecare zi, creand un avantaj competitiv în domeniul sau de activitate", au mai transmis reprezentanţii Companiei Coral Impex.

Etichete: premiu coral impex
Ultimele Stiri
abonare newsletter