Economie

Wizz Air renunţă la zborurile din Cluj spre Bari, Catania și Liverpool, de la sfârşitul lunii octombrie

Wizz Air va renunţa la zborurile de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Bari, Catania și Liverpool, de la sfârştul lunii octombrie.

Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Wizz Air va renunța la finalul lunii octombrie a acestui an la zborurile spre Catania, Bari și Liverpool de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, potrivit boardingpass.ro

„Informația este mai veche. Pentru programul de iarnă au suspendat mai multe zboruri”, a declarat pentru monitorulcj.ro, David Ciceo, directorul general al aeroportului clujean.


CITEȘTE ȘI:
Din nou? Wizz Air a anulat ruta Cluj – Antalya

De asemenea, compania low-cost va suspenda de la finalul lunii octombrie 2023 zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită).

Ruta dintre București și Riyadh va fi suspendată pe perioadă nedeterminată, însă zborurile pe cele trei rute din Cluj Napoca vor fi reluate de Wizz Air în primăvara anului 2023, devenind astfel rute sezoniere.


Adițional, Wizz Air a redus frecvența de operare a unor rute spre și dinspre Cluj-Napoca în lunile septembrie și octombrie 2023. Și alte aeroporturi vor fi afectate de anulări, așa cum a anunțat compania low-cost. Totuși, aceasta refuză să facă publice numărul total de zboruri anulate, rutele afectate și perioada în care sunt anulate zboruri.

Monitorulcj.ro a solicitat de la compania Wizz Air mai multe informații despre zborurile care vor fi anulate și când vor fi acestea reluate. În momentul în care vom primi informațiile le vom publica în acest articol.


Update ora 14:20

„Wizz Air confirmă că cele trei rute operate de pe Aeroportul Cluj către Bari, Catania și Liverpool devin rute sezoniere, urmând să fie reluate în 2024.”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Wizz Air a sărbătorit pasagerul cu numărul 80 de milioane pe Aeroportul Cluj!

Wizz Air anulează mai multe zboruri în sezonul vacanțelor, din cauza unor verificări la motoare. Ce trebuie să știe pasagerii?

abonare newsletter