Timp Liber

Wizz Air anulează mai multe zboruri în sezonul vacanțelor, din cauza unor verificări la motoare. Ce trebuie să știe pasagerii?

În plin sezon al vacanțelor, Wizz Air anunță că este nevoită să anuleze mai multe zboruri din cauza unor verificări în avans la motoarele aeronavelor.

Wizz Air anulează mai multe zboruri în august / Foto: Facebook - Wizz Air Wizz Air anulează mai multe zboruri în august / Foto: Facebook - Wizz Air

 

 


Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat anularea unor zboruri pe anumite rute în urma verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, potrivit agerpres.ro.

 


În context, compania a precizat, printr-un comunicat, că pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

„Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii”, se precizează în comunicat.


CITEȘTE ȘI:
Unde poți să zbori de pe Aeroportul Cluj în 2023? Lista celor 56 de destinații și zilele în care sunt operate

 

Conform sursei citate, în cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, pasagerilor le este recomandat să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare. Compania Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.


„Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, menţionează sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Țeapa luată de o româncă în Albania. Prețul vacanței s-a TRIPLAT din senin! „Nerușinare la un hotel de 5 stele”

Urmează o nouă minivacanță pentru angajații la stat. Cei din sectorul privat au o zi liberă

Ultimele Stiri
abonare newsletter