Economie

Un nou RECORD pe Aeroportul din Cluj! Peste 13.400 de pasageri transportați într-o singură zi.

Aeroportul din Cluj înregistrează mai bine 350.000 de pasageri în luna august. În premieră absolută, într-o singură zi au fost transportați peste 13.400 de pasageri.

Aeroportul Internațional Cluj/Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Facebook.com Aeroportul Internațional Cluj/Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Facebook.com

 

 


Povestea de succes a Aeroportului clujean continuă cu noi recorduri de pasageri stabilite în 2023.

 

Augustul recordurilor pe Aeroportul din Cluj

August este luna Recordurilor pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.


Până în prezent, luna august este cea mai bună lună din istoria de peste 90 de ani a aeroportului clujean, cu peste 350.000 de pasageri înregistaţi.

După cum arată reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj, în prima parte a lunii august a fost înregistrat cel mai mare număr de pasageri transportați într-o singură zi.


„În 7 august 2023 am avut parte de o premieră absolută, odată cu recordul de 13.454 pasageri transportaţi de pe aeroport într-o singură zi”, semnalează Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, prin intermediul unei informări publicate pe pagina de Facebook

Recent, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a atins pentru a cincea oară în istoria sa pragul de 2 milioane de pasageri înregistrați într-un an calendaristic, această celebrare devenind astfel un eveniment simbol.


CITEȘTE ȘI:
Aeroportul Cluj atinge un nou prag: 2 milioane de pasageri, în august

De altfel, conducerea Aeroportului Internațional Cluj se așteaptă să atingă în acest an, pentru prima dată în istoria sa, 3 milioane de pasageri.

În acest context, reprezentanții aeroportului au mulțumit atât pasagerilor, cât și colaboratorilor ce au permis înregistrarea unui nou record.


„Dorim să mulţumim tuturor pasagerilor, colaboratorilor, partenerilor şi întregii echipe a aeroportului pentru contribuţia deosebită pentru acest nou record şi ne pregătim spre finalul anului pentru premiera absolută când Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj va depăşi pragul de peste 3 milioane de pasageri transportaţi în anul 2023!”, potrivit Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj

Rețeaua de rute a Aeroportul Internațional Cluj oferă în prezent peste 45 de destinații regulate spre peste 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, precum și zboruri charter spre cele mai importante destinații turistice ale sezonului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aeroportul Cluj atinge un nou prag: 2 milioane de pasageri, în august

Un elev de 10 ani de la Școala „Ion Agârbiceanu” este pasagerul 2 milioane de pe Aeroportul Cluj. „E cel mai special eveniment al meu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter