Economie

Garsonierele din Cluj-Napoca. Dacă vrei să faci duș trebuie să sari peste mașina de spălat

Piața imobiliară din Cluj contină să uimească, în special când vine vorba de garsoniere și cum sunt ele structurate.

Garsonieră din Cluj-Napoca în care trebuie să sari peste mașina de spălat ca să faci duș / Foto: site-ul imobiliare.ro / Goldness Imobiliare Garsonieră din Cluj-Napoca în care trebuie să sari peste mașina de spălat ca să faci duș / Foto: site-ul imobiliare.ro / Goldness Imobiliare

 

 


O garsonieră scoasă pe piață pentru închiriere, care la prima vedere poate să pară perfectă, se încadrează pe lista „ciudățeniilor imobiliare” din Cluj-Napoca. Locuința are 20 mp, un pat matrimonial, dressing, birou, bucătărie mbilată și utilată, toate dotările necesare, se află în cartierul Bună Ziua și se închiriază cu 229 euro/lună.

Garsonieră din Cluj-Napoca / Foto: imobiliare.ro

„Garsonieră complet mobilată și utilată, la demisolul unui imobil de 2 etaje, în cartierul Bună Ziua. Garsoniera este compartimentat astfel:


  • cameră cu pat matrimonial, dressing spațios, birou,
  •  bucătăria complet mobilată și utilată, loc de servit masa
  •  baie cu duș, calorifer port prosop inox și dulap pentru depozitare.

Imobilul este dotat cu toate cele necesare- centrală proprie, mașină de spălat haine, frigider, aragaz, hotă, cuier, etc. Se află în apropierea stațiilor de transport în comun, magazine, restaurante, spații verzi, farmacii, etc”, se arată în anunțul imobiliar.

Până aici, totul pare să fie bine, dar când intrăm în baia garsonierei observăm o problemă. Spațiul fiind mic, nu a rămas prea mult spațiu ca să încapă și mașina de spălat, așa că aceasta a fost pusă lângă toaletă, blocând astfel intrarea în spațiul destinat dușului.


Ca să faci duș trebuie să sari peste mașina de spălat sau să te strecori pe lângă ea / Foto: imobiliare.ro

Apartament cu baia în dulap

Ei bine, aceasta nu este singura garsonieră din Cluj în care baia este surprinzătoare. Un apartament de 16 mp (suprafață utilă) din Centru, pus la vânzare cu 52.000 euro, are baia într-un... dulap.

„Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicineta, este tip studio și are o suprafață totală de 20 mp, respectiv 16 mp suprafață utilă. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat. Pret 52000 Euro neg”, potrivit anunțului imobiliar.


Apartament cu baie în dulap / Foto: casaclasic.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La Cluj-Napoca, o garsonieră se închiriază cu 300 de euro pe lună, în medie. Creștere de 15% la apartamentele cu 3 camere

O garsonieră din Cluj-Napoca cu WC-ul lângă aragazul din bucătărie se vinde cu 27.000 de euro. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter