Actualitate

O garsonieră din Cluj-Napoca cu WC-ul lângă aragazul din bucătărie se vinde cu 27.000 de euro. FOTO

După garsoniera de 11mp, închiriată la Cluj-Napoca cu 200 de euro, o altă agenție a scos la vânzare o garsonieră de 13 mp cu 27.000 de euro.

 

 


După ce o garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca scoasă la închiriere a devenit virală pe internet, stârnind zeci de glume şi memeuri, o altă garsonieră din oraş, de 13 mp de această dată, este scoasă la vânzare pentru 27.000 de euro.

 


Din poze se poate observa că această garonieră ar avea o cameră, bucătărie şi baie, iar WC-ul şi aragazul sunt separate doar de o perdea, fiind poziționate foarte aproape.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Potrivit anunțului, garsoniera se află la demisolul unui imobil cu 3 etaje din 1940, într-o zonă ultracentrală din Cluj-Napoca.


„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracţiile, punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafaţă utilă de 13 mp şi este compartimentată astfel: camera, bucătărie şi baie. 

Acesta se vinde complet utilat și mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin email sau la sediul agenţiei noastre pe str Aviator Bădescu”, se menţionează în anunţ.


 

CITEȘTE ȘI:

O garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, devenită virală pe internet, a fost închiriată în câteva ore. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter