Economie

A 7-a aeronavă Wizz Air pe Aeroportul Cluj

Reprezentanții Wizz Air vor întâmpina, joi, cea de-a 7-a aeronavă Wizz Air la baza din Cluj-Napoca.

 

Din partea Wizz Air, Alexandra Avădanei, Chief Revenue Officer, va vorbi despre operațiunile companiei aeriene în Cluj-Napoca. La eveniment va fi prezent și David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. 


Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei și va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor. 

Noua aeronavă a permis lansarea a trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia, și Napoli și Torino, în Italia, precum și creșterea frecvențelor pentru alte 10 rute. 


„Odată cu cele șapte aeronave de la baza din Cluj-Napoca și noile rute care suplimentează rețeaua din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca, au transmit reprezentanții companiei aeriene”.

 

CITEȘTE ȘI:

Veşti bune de la Aeroportul Internaţional Cluj! Wizz Air va opera în premieră absolută zboruri spre Perugia din sezonul de iarnă al anului 2022

POZA ZILEI. Poți merge la Bruxelles și așa, chiar dacă ești politician. Președintele Moldovei, Maia Sandu, cu Wizz-ul spre capitala Europei

József Váradi, CEO Wizz Air: „Tarom și Blue Air se îndreaptă spre eșec, spre faliment”

Ultimele Stiri
abonare newsletter