Actualitate

POZA ZILEI. Poți merge la Bruxelles și așa, chiar dacă ești politician. Președintele Moldovei, Maia Sandu, cu Wizz-ul spre capitala Europei

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a fost surprinsă într-o fotografie zburând cu un avion al companiei Wizz Air spre Bruxelles. Maia Sandu va susține un discurs în plenul Parlamentului European.

Maia Sandu, în drum spre Bruxelles. Foto: Facebook/ Maia Sandu.

 

 


Într-o postare pe Facebook, președintele Moldovei a transmis că urmează să se întâlnească cu oficiali europeni, în vederea obținerii sprijinului din partea acestora, din punct de vedere al integrării Moldovei în UE.

 


„Sunt în drum spre Bruxelles unde voi avea, azi și mâine, întrevederi cu reprezentanți ai instituțiilor europene și ai statelor membre UE, și voi ține un discurs în plenul Parlamentului European. Voi promova agenda europeană a țării noastre și joi, la Paris, unde voi discuta cu Președintele Emmanuel Macron.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În următoarele săptămâni, mă voi întâlni cu mai mulți oficiali europeni, pentru a obține sprijinul de care țara noastră are nevoie pentru a avansa pe calea euro-integrării. Moldovenii merită un viitor prosper și pașnic, în țara lor, parte a familiei UE”, a scris Maia Sandu, marți, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Rusia caută să deschidă un nou front împotriva Ucrainei, din Republica Moldova: „Soarta Republicii Moldova este crucială”

POZA ZILEI. În Ucraina toate drumurile duc la Haga

Ultimele Stiri
abonare newsletter