Economie

„Uractiv” ar putea ajunge în portofoliul Terapia

Consiliul Concurenței analizează preluarea mărcii „Uractiv" de către Terapia.

 

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Terapia S.A. intenţionează să preia marca „Uractiv" deținută de către Fiterman Pharma S.R.L. și Look Ahead S.R.L.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pe lângă marca „Uractiv", Terapia S.A mai preia toate activele asociate acestei mărci, adică suplimentele alimentare utilizate pentru îngrijirea urologică și menținerea sănătății tractului urinar.

Terapia S.A. face parte din grupul Sun Pharma și este implicată în producția, comercializarea de medicamente generice, produse comercializate sub diverse mărci, eliberate pe bază de prescripție medicală, respectiv fără prescripție medicală (RX și OTC), suplimente alimentare și biocide. Principalele arii terapeutice acoperite de produsele Terapia sunt reprezentate de domeniile cardiovascular, respirator, analgezice, gastro-intestinal, sistemul nervos central și dermatologie.


Fiterman Pharma SRL produce preparate farmaceutice, iar Look Ahead SRL desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

CITEȘTE ȘI:

Opinie, Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Care criză? Nu mai vorbiți prostii, nu e nici o criză în România, uitați-vă în jurul vostru, nu a mai existat o astfel de explozie de consum din 2019”

Terapie nouă pentru cel mai întâlnit tip de cancer la copii, dezvoltată de cercetători. Sunt necesare tratamente noi urgent

Dragoş Damian, Terapia Cluj: „Ceaiul de tei e următorul produs la care va exploda preţul. Faceţi stocuri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter