Auto

Atenție, șoferi! A apărut un site neautorizat pentru cumpărarea rovinietei. Sumele cerute, cu 200% mai mari decât prețul real

CNAIR trage un semnal de alarmă privind un nou site online pentru cumpărarea rovinietei care nu este autorizat. Pe aceste portal, șoferilor li se cer sume de 200% mai mari decât prețul real al rovinietei.

Atenție, șoferi! A apărut un site neautorizat pentru cumpărarea rovinietei / Foto: depositphotos.com Atenție, șoferi! A apărut un site neautorizat pentru cumpărarea rovinietei / Foto: depositphotos.com

 

 


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a constatat existenţa în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro.

 


„Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se arată într-un comunicat al companiei de drumuri.


În acelaşi timp, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% faţă de preţul real al unei roviniete. 

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru o mașină, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă „taxa de serviciu”.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șoferii vor fi alertați prin e-mail când le expiră rovinieta. Amenda poate să ajungă la 24.000 lei pentru unii șoferi

21 de numere de înmatriculare verzi, emise deja la Cluj! Sunt destinate exclusiv mașinilor cu emisii zero CO2

Ultimele Stiri
abonare newsletter