Artă & Cultură

Câștigătorii competiției #PovestitorulDeFilm se întâlnesc la TIFF cu experții internaționali TikTok

Sute de creatori de conținut pasionați de cinema au acceptat provocarea TIFF și s-au înscris în competiția #PovestitorulDeFilm, organizat în parteneriat cu TikTok. Câștigătorii vor trăi o experiență completă la festival.

Câștigătorii competiției #PovestitorulDeFilm se întâlnesc la TIFF cu experții internaționali TikTok / Foto Fred Dwe - TIF 2022 Câștigătorii competiției #PovestitorulDeFilm se întâlnesc la TIFF cu experții internaționali TikTok / Foto Fred Dwe - TIF 2022

 

 


Sute de creatori de conținut pasionați de cinema au acceptat provocarea Festivalului Internațional de Film Transilvania și s-au înscris în challenge-ul #PovestitorulDeFilm, organizat în parteneriat cu TikTok. Competiția de pe platformă a strâns peste 250 de milioane de vizualizări.

 


Câștigătorii, care vor trăi o experiență completă la festival, vor fi prezenți la Cluj, pe 24 iunie, pentru un eveniment de premiere la care vor participa reprezentanți TikTok din Europa și din România, dar și profesioniști din industria cinematografiei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Juriul format din Cătălin Ionuț (creator de conținut cu peste 2 milioane de urmăritori), Mara Oprea (actriță și creator de conținut) și Carol Ionescu (actor) a analizat toate clipurile înscrise și a decis că premiile ediției vor merge către Beatrice Ungureanu și Denisa Dudeanu.


Ambele participante au dat dovadă de creativitate în utilizarea instrumentelor de editare puse la dispoziție de platformă și au reușit să povestească, într-o manieră originală, filmele și serialele lor preferate, fără a dezvălui titlurile acestora.

Pe 24 iunie, de la ora 17:00, clipurile câștigătoare vor fi proiectate la Muzeul de Artă, în cadrul TikTok Get Together, eveniment la care sunt așteptați toți utilizatorii de TikTok din Cluj-Napoca.


Alături de membrii juriului, printre invitații speciali se numără Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok, care va intra într-un dialog cu publicul, juriul și cu experți din cinema despre oportunitățile platformei pentru profesioniștii din industrie. Accesul la eveniment va fi gratuit.

Pe parcursul festivalului, spectatorii sunt încurajați să-și povestească experiența pe TikTok folosind hashtag-ul #zileleTIFF.

CITEȘTE ȘI:

Șase filme ale regizorilor clujeni, în Competiția Locală TIFF. Câștigătorul, premiat cu 1.500 euro

Ambasada Rusiei face reclamă filmelor rusești de la TIFF și ignoră că festivalul se desfășoară sub deviza „Faceți filme, nu război”

Ultimele Stiri
abonare newsletter