Artă & Cultură

Concert de muzică clasică, organizat de Aeroportul Internațional Cluj. Au fost aduse artiste din Atena

Un concert de muzică clasică, cu tematica „Seara grecească”, a fost organizat vineri de reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj, cu ocazia conferinței regionale de aviație.

Recital de pian și vioară, organizat cu ocazia conferinței regionale de aviație

 

 


Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat un concert de muzică clasică la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, vineri, în data de 9 septembrie 2022.

 


Concertul a marcat încheierea Conferinței Regionale de Transport Aerian 2022, care a avut loc în aceeași zi la Aeropotul Internațional Cluj și are ca tematică „Seara grecească”.

În cadrul recitalului de pian și vioară, artistele elene Evgenia Votanopoulou și Nina Patrikidou au fost aduse în prim-plan. Cele două artiste au venit la Cluj-Napoca din Atena, special pentru acest concert organizat cu ocazia conferinței de aviație.


Conferința organizată de Aeroportul Internațional „Avram lancu" Cluj a reunit profesioniști din domeniul aviației civile de la nivel internațional, reprezentați de top ai unor aeroporturi și companii aeriene din regiune, cu scopul de a reconstrui un nivel sporit de conectivitate regională în era post-COVID-19.

Printre speakerii invitați să ia parte la acest eveniment se numără Thomas Reynaert, Managing Director Asociația Airlines for Europe (A4E)*, Kadri Samsunlu - CEO Aeroportul Istanbul, József Váradi - CEO compania aeriană Wizz Air, Tasso Raftopoulos - CEO compania aeriană Animawings, Ricardo Lambiris - Președinte al Board-ului la Aeroportul Internațional Atena, George Lioumbis - General Manager compania aeriană Sky Express, Nicolae Stoica - Director General Autoritatea Aeronautică Civilă din România.

CITEȘTE ȘI:

Aeroportul Internațional Cluj, model de dezvoltare pentru specialiștii europeni în aviație! 7 milioane de pasageri până în 2040

Cum arată sectorul aerian post pandemie? Dificultăți financiare fără precedent, rute anulate, mai puține companii. Ce au discutat la Cluj-Napoca liderii aviaţiei europene?

Ultimele Stiri
abonare newsletter