Artă & Cultură

SOLD-OUT în a treia zi de Jazz in the Park. Ce artiști poți vedea sâmbătă la Parcul Etnografic?

Biletele pentru a treia zi de Jazz in the Park au fost epuizate, anunță organizatorii festivalului. Ce artiști urcă pe scenă astăzi?

SOLD-OUT în a treia zi de Jazz in the Park. Ce artiști poți vedea sâmbătă la Parcul Etnografic? FOTO: Facebook/ Jazz in the Park SOLD-OUT în a treia zi de Jazz in the Park. Ce artiști poți vedea sâmbătă la Parcul Etnografic? FOTO: Facebook/ Jazz in the Park

 

 


A treia zi a festivalului Jazz in the Park din Cluj-Napoca se anunță a fi de succes, din toate punctele de vedere. Nu doar că biletele au fost epuizate deja, dar ar putea fi prima zi fără ploaie de la începutul festivalului.

 


„Azi e sold out și pare că și vremea e mai prietenoasă. Așa că deschidem porțile la ora 14:00 și vă așteptăm să vă plimbați prin tot parcul”, anunță organizatorii. Ei oferă și o listă de lucruri care nu trebuie ratate sâmbătă la festivalul de la Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. 

„Să treceți pe la Narcoffee pentru o cafea bună, apoi pe la Music Lessons să bateți la tobe sau să cântați la chitară. De acolo să o luați spre Târguțu’ Jazz de unde să luați o amintire sau un cadou pentru cineva drag. Tot acolo aproape e și Vinyl Fair unde poți testa și căștile Meze Audio, și să pleci cu muzică faină pe vinil. Să intri și în casa albastră din curte. Vei avea o surpriză plăcută. (nu vă zicem ce e, doar că e musai de bifat.) 


Lângă ei e curtea cu Întâlnirile pe prispă, iar de la 17:00 vorbim despre Jazz in the Park cu echipa. Să treci să ne asculți sau să ne saluți doar. Tot aici la 18:20 e meet & greet cu Avishai Cohen pe care îl poți vedea mai apoi la Backyard Stage.

Dacă vrei să te conectezi cu copilul din tine te așteptăm la Kiddo Care! Pe urmă, începe o călătorie creativă și fă o oprire și pe la Craftsman's Corner by Cemacon să îți modelezi o amintire, să pictezi figurine din ceramică sau să înveți câte ceva despre olărit.


La Church de la 19:30 e Mădălina Pavăl împreună cu orchestra. Va fi magic. Neapărat de bifat. Iar apoi rămânem tot acolo pentru Asaf Avidan. După concert ne vedem la after!”, arată organizatorii Jazz in the Park.

Ce artiști poți vedea sâmbătă, 3 septembrie?

  • Backyard Stage: 14:30 7th Sense, 16:30 Ganna, 18:30 Skalpel, 20:30 Avishai Cohen Quartet;
  • Church Stage: 17:30 Apifera, 19:30 Mădălina Pavăl Orchestra, 22:00 Asaf Avidan;
  • Young Stage: 15:30 Funck You!, 17:30 Zaharenco, 19:30 Alex Cos & Alex Munte Duo;
  • Vinyl Stage: 16:00 Lazy Boys (Dubase & Rogvaiv);
  • Night Stage: 22:00 Ufe & Karak.

CITEȘTE ȘI:

Joi începe Jazz in the Park! TOT ce trebuie să știi despre festival, de la acces, bilete și scene

Ultimele Stiri
abonare newsletter