Administrație

Consilier județean înregistrat când înjură „Ce mama dracului”. Nici Tișe nu s-a lăsat mai prejos

Cu toate că pandemia a trecut, la Consiliul Județean Cluj ședințele încă se țin online cu președintele Alin Tișe purtând mască într-o sală de consiliu goală, iar consilierii județeni intră și votează pe platforma Zoom.

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, cu mască la ședința de Consiliu Județean Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, cu mască la ședința de Consiliu Județean

 

Înainte de a intra în dezbateri ordinea de zi, când consilierii județeni își înregistrau prezența și votau prrocesul verbal al ședinței precedente, microfoanele au rămas deschise. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Ulterior, Alin Tișe a cerut votarea suplimentării ordinii de zi și înainte de a intra în dezbateri, a cerut consilierilor județeni să spună dacă există situații de conflicte de interese și dacă se abțin de la votarea unor proiecte.

Unul dintre consilierii județeni, Lucian Cordiș, a început să tușească, chiar în momentul în care consiliera județeană Violeta Mureșan voia să ia cuvântul, iar la un moment dat s-a auzit și o înjurătură: „Dracu...ce mama dracului”. 


Tișe a rămas perplex și pentru câteva secunde s-a așternut liniștea.

După ce și-a dres glasul, consilierul județean Lucian Cordiș a anunțat și el că nu participă la dezbateri la mai multe puncte de pe ordinea de zi.


După ce ședința a început de minute bune, consilierul județean Marius Bălaj a intrat pe platforma online și a cerut să îi fie înregistrată prezența.

„Domnule președinte, am reușit să intru mai târziu din cauza tehnice. Vă rog să îl înregistrați pe Bălaj Marius”, a spus consilierul județean.


„Bine ați venit, bună ziua, ne bucurăm că ați reușit”, a transmis Tișe, iar după câteva secunde s-a întors către angajații departamentului tehnic și pe un ton nervos a spus:

„Pune-l prezent și pe ăsta, niciodată nu știe să intre, așa ceva. Înregistrați-l prezent”.

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe, atac neinspirat către Universitatea Cluj? „Fără ipocrizie, vrem două echipe sau o singură forță fotbalistică de Champions League?

Speranțe sau realitate? Alin Tișe promite o mini centură de ocolire a Clujului

Corupție în pandemie? Cum și-au bătut joc politicienii de banii românilor: măști neconforme și teste COVID expirate!

Ultimele Stiri
abonare newsletter