Administrație

Locuri de joacă de la două grădinițe din Florești, modernizate! Primar: „Condiții moderne și sigure pentru copii”

Locurile de joacă de la două grădinițe din Florești au fost modernizate, iar acum copii se pot bucura de leagăne, balansoare, tobogane și alte echipamente noi.

Locuri de joacă de la două grădinițe din Florești, modernizate Locuri de joacă de la două grădinițe din Florești, modernizate

 

 


Primarul comunei Florești Bogdan Pivariu a anunțat că lucrările de modernizare la locurile de joacă de la grădinițele de pe strada Horea și Cetatea Fetei au fost finalizate.

Copiii din comună vor avea parte acum de locuri de joacă mai moderne și mai sigure, dar și de echipamente pentru dezvoltarea motricității:


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


„Condiții moderne, sigure și adaptate pentru educație și joacă destinate copiilor din Florești.

Lucrările de refacere a locurilor de joacă de la grădinițele de pe strada Horea, respectiv Cetatea Fetei au fost finalizate. Demarate la începutul acestui an, după adoptarea bugetului local pe anul 2022, lucrările au vizat înlocuirea echipamentelor de joacă și refacerea zonelor pietonale și cu verdeață.


Locurile de joacă au fost dotate cu echipamente moderne și sigure, care să respecte toate reglementările legale în vigoare. Copiii se vor bucura de activități în aer liber pe leagăne noi, balansoare, un carusel, dar și tobogane, și echipamente pentru dezvoltarea motricității”, a declarat Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Încep lucrările pe Eroilor, viitoarea „stradă smart” din Florești. Apar: o bandă auto suplimentară, piste de biciclete și trotuare

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor, la Florești

abonare newsletter