Administrație

Undă verde pentru drumul care va lega Clujul de autostrada Transilvania. A fost emis acordul de mediu!

A fost emis avizul de mediu pentru Drumul Expres DN1-A3 Tureni. Studiul de fezabilitate urmează să fie finalizat.

A fost emis avizul de mediu pentru Drumul Expres DN1-A3 Tureni. Foto: Asociația Pro Infrastructură.

 

 


Deputatul USR-PLUS Cluj Viorel Băltărețu a anunțat că odată cu emiterea avizului de mediu, finalizarea studiului de fezabilitate este aproape de a deveni realitate.

 


„Cu această etapă, ne apropiem de finalizarea Studiului de fezabilitate, cu hotărârile de guvern de adoptare a indicatorilor tehnico-economici și de expropriere. Continuu să monitorizez parcursul birocratic al autorizărilor”, a scris Băltărețu, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Conectarea Clujului la Autostrada Transilvania nu s-a concretizat nici în 2021. Drumul de șapte kilometri ar urma să fie gata abia anul acesta.

În primăvara anului 2020, primarul Emil Boc declara că drumul expres ce va lega Clujul la Autostrada Transilvania ar putea fi gata în acel an.


În noiembrie 2020, CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiect tehnic pentru drumul expres ce va lega Cluj-Napoca de Autostrada Transilvania, prin localitatea Mărtinești. Valoarea contractului semnat cu SC Explan SRL este de 2.707.123,03 lei fără TVA.

CITEȘTE ȘI:

Contractul pentru sectorul Chiribiş - Biharia a autostrăzii Transilvania, REZILIAT: „Şantajul constructorilor care vor bani fără să muncească s-a încheiat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter