Administrație

Dezinsecție în Cluj-Napoca, pentru combaterea țânțarilor. Acțiunea va începe în 9 mai

O acțiune de dezinsecție va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 9 - 31 mai, între orele 22.00 și 06.00. Dezinsecția se va realiza atât pe domeniul public, cât și privat.

Acțiune de dezinsecție în Cluj-Napoca. Acțiune de dezinsecție în Cluj-Napoca.

 

 


„Primăria Cluj-Napoca anunță demararea unei acțiuni de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului Cluj-Napoca și spații deschise ale persoanelor fizice și juridice. Operațiunea se va desfășura în perioada 9 - 31 mai 2022, între orele 22.00 – 06.00, în funcție de condițiile meteorologice”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

 


Produsele folosite sunt CYMINA PLUS pentru actvitatea de dezinsecție – combatere țânțari, VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare. Produsele menționate  se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

„Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, acțiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice”, se mai arată în comunicatul menționat.

CITEȘTE ȘI:

200 de proprietari din Cluj așteaptă de 8 ani banii pentru terenurile expropriate pentru construcţia autostrăzii Sebeş-Turda

abonare newsletter