Administrație

Noile reguli de acces a mașinilor în parkingul Hașdeu. Intrarea pe baza cartelei va fi sistată

În urma dezbaterii din cadrul Consiliului Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai s-au decis noile reguli de acces a mașinilor în campusul Hașdeu.

Regulie de acces a mașinilor în campusul Hașdeu. Foto: Facebook/ Emil Boc.

 

 


Conform Consiliului Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, începând cu data de 15.04.2022, accesul pe baza cartelelor va fi sistat în totalitate.

 


De asemenea, din aceeași dată, accesul cu mașinile se va face numai pe baza înregistrării, în prealabil, a numărului de înmatriculare a mașinii în sistemul tehnic, intrându-se pe baza unui sistem video.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


CSUBB mai transmite că este recomandată obținerea unui loc de parcare în parkingul Hașdeu, deoarece accesul studenților cu mașinile în campus se va face doar pentru cei care au fost înregistrați de la începutul anului universitar 2021-2022, pentru a evita ambuteiajele.

Începând cu anul universitar 2022-2023, locurile în parcarea din Campus se vor da doar după ce se ocupă în totalitate parkingul Hașdeu.


Cum se poate obține un loc de parcare?

Pentru obținerea unui loc în parkingul Hașdeu este nevoie de completarea unui formular, AICI și de adăugarea următoarelor documente:

-Cartea de identitate;
-Contractul de închiriere aferent cazării în căminele din campusul Hașdeu (pe care îl adăugați odată cu buletinul, în același document);
-Carnet de student/ adeverință de angajat UBB, după caz (pe care îl adăugați odată cu buletinul, în același document);
-Certificatul de înmatriculare (talonul) (pentru dovedirea valabilității inspecției tehnice periodice și a calității de proprietar sau utilizator al solicitantului).

CITEȘTE ȘI:

Căminele UBB vor fi „verzi”. Universitatea a obținut 35 de milioane de euro de la BEI pentru dezvoltarea campusului

Ultimele Stiri
abonare newsletter