Administrație

Clujenii pot scăpa gratuit de brazii de Crăciun

Brazii de Crăciun vor fi colectați gratuit de firmele de salubritate de la punctele gospodărești, până în 15 ianuarie,

Clujenii pot scăpa gratuit de brazii de Crăciun Clujenii pot scăpa gratuit de brazii de Crăciun

 

 


Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunță că, până în data de 15 ianuarie 2022, clujenii se pot debarasa gratuit de brazii de Crăciun, la punctele gospodărești.

 


După această dată, brazii vor putea fi duși la Centrele de colectare selectivă a deșeurilor, situate în cartierul Mănăștur (str. Bucium f.n. – Colina) sau în cartierul Mărăști (str. Fabricii f.n. – cu acces din strada Septimius Severus).

O altă modalitate prin care clujenii se pot debarasa de brazii de Crăciun este prin solicitare adresată firmelor de salubritate, pentru preluarea brazilor de la domiciliu, contra cost.


Campanie de colectare a brazilor și la Florești

Reprezentanții administației locale din Florești au anunțat că, în cursul lunii ianuarie, firmele de salubritate se vor ocupa de ridicarea brazilor de Crăciun.

Firmele de salubritate vor ridica brazii de la punctele gospodărești. Reprezentanții Primăriei Florești îi sfătuiește pe localnici să nu arunce pomii în containerele de deșeuri.


„Operatorul de salubritate RDE Harghita - AVE Bihor in colaborare cu Primaria Comunei Floresti demarează campania de colectare a brazilor pe raza comunei pe durata lunii ianuarie, la punctele gospodăreşti! Pentru a face posibilă colectarea, vă rugăm să nu aruncați brazii ȋn containerele de deşeuri, ci să îi depozitaţi ȋn afara punctelor gospodăreşti. 

Acţiunile de ridicare a brazilor se vor face în zilele de:


  • 11 ianuarie 2022
  • 18 ianuarie 2022
  • 25 ianuarie 2022”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Florești îi scapă pe locuitori de bradul de Crăciun! Când începe campania?

Ultimele Stiri
abonare newsletter