Administrație

Clujenii își pot plăti ONLINE abonamentele de parcare pentru 2022. Prețul, mai mare în noul an. Cum se face plata?

Plata parcărilor cu abonament pentru anul 2022 din municipiul Cluj-Napoca se poate face online. Autoritățile locale recomandă plata pe internet, pentru a evita formarea cozilor la Primărie.

Abonamentele de parcare în Cluj-Napoca, achitate online. Abonamentele de parcare în Cluj-Napoca, achitate online.

 

 


Clujenii își pot achita online abonamentele de parcare - cu valabilitate din 3 ianuarie 2022 - pentru zona centrală (zona 1 și zona 2) și cele pentru riverani pentru anul 2022, pe site-ul primăriei, la secțiunea servicii online / parcări.

 


„La plata online, există posibilitatea de a selecta opțiunea prin care puteți fi anunțați înainte de expirarea valabilității abonamentului printr-un e-mail. De asemenea, plata se poate realiza și la ghișeele Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, conform programului de lucru, începând din 10 ianuarie. Recomandăm cetățenilor să folosească serviciile online oferite de primăria municipiului Cluj-Napoca pentru a evita formarea cozilor”, a anunțat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Dan Tarcea.

La achitarea online a abonamentelor de parcare există două tipuri de plăți:


- Fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală - pentru anul 2022 - pot fi plătite începând din acest an, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă
- Cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Costul abonamentelor pentru locurile de parcare publice pentru anul 2022 va avea o majorare de 2,6% față de anul 2021, creștere impusă de rata inflației.


Vezi AICI cum se modifică prețul parcărilor în Cluj-Napoca începând cu anul 2022.

CITEȘTE ȘI:

Polei pe mai multe drumuri din Cluj. A fost nevoie de sute de tone de material antiderapant

Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO

Distracție cu peripeții într-o parcare din Gherla. Un șofer a făcut drifturi și a ajuns într-un stâlp. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter