Actualitate

Distracție cu peripeții într-o parcare din Gherla. Un șofer a făcut drifturi și a ajuns într-un stâlp. VIDEO

Mai mulți șoferi au fost surprinși în timp ce făceau drifturi pe zăpadă, într-o parcare din Gherla. Unul dintre șoferi nu a fost la fel de norocos și a lovit mai mulți stâlpi.

Distracție cu peripeții într-o parcare din Gherla. Un șofer a făcut drifturi și a ajuns într-un stâlp. VIDEO/ SURSA FOTO: gherlainfo.ro Distracție cu peripeții într-o parcare din Gherla. Un șofer a făcut drifturi și a ajuns într-un stâlp. VIDEO/ SURSA FOTO: gherlainfo.ro

 

A nins destul de mult în ultimele zile, iar zăpada așternută a făcut cu ochiul șoferilor amatori de senzații tari și i-a provocat să își încerce talentele de meseriași la volan. Locul ales a fost o parcare spațioasă de la șoseaua principală, lângă magazinul Unicarm. Unii șoferi, mai timizi, au făcut un drift și au plecat, în timp ce alții, mai plini de adrenalină, au rotit mașinile de câteva ori, în curbe strânse, scrie gherlainfo.ro


 

Potrivit sursei citate, unul dintre șoferi nu a fost la fel de norocos ca și ceilalți. Acesta a pierdut controlul volanului, a derapat pe zăpadă și s-a izbit de stâlpii de metal de lângă magazin. După incident, șoferul s-a făcut nevăzut.


Drifting-ul este o metodă de a conduce în care șoferul se folosește de accelerație, frână, ambreiaj și cutia de viteze pentru a supravira și a menține mașina in această. Această tehnică este folosită în mod special în sporturile auto, dar este considerată destul de dificilă și periculoasă.

 

CITEȘTE ȘI:

Ploaie înghețată în Cluj-Napoca! Cum să conduci în timpul fenomenului Freezing Rain

abonare newsletter