Național

Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO

Un adolescent de 15 ani a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă, de la 10 metri înălțime din Munții Baiului, Bușteni.

Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO

 

Un adolescent în vârstă de 15 ani, căzut duminică de pe ATV într-o râpă din Munţii Baiului, a fost scos de salvamontişti şi transportat cu targa pe munte până la un drum forestier, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital.


Conform reprezentanţilor Salvamont Buşteni, tânărul a suferit o gravă fractură deschisă la un picior, având hemoragie.

 


„Un tânăr de 15 ani, a fost astăzi (26 decembrie-n.r) la un pas să-și piardă viața în Munții Baiului.

Acesta se afla cu tatăl său și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă. A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie.


Salvamontiștii din Bușteni și cei de la ISU i-au acordat victimei primele îngrijiri la locul accidentului și au transportat-o pe targă până la drumul forestier. De acolo a fost preluată de un UTV Salvamont și coborâtă de pe munte.

Un echipaj SMURD a preluat accidentatul din oraș și l-a dus la spital”, au transmis reprezentanții Salvamont Bușteni.

CITEȘTE ȘI:

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul la munte? Recomandări de la salvamontiști

Ce faci dacă vezi un accident pe pârtia de schi? Măsuri recomandate de salvamontiștii clujeni

abonare newsletter