Național

Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO

Un adolescent de 15 ani a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă, de la 10 metri înălțime din Munții Baiului, Bușteni.

Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO Adolescent de 15 ani, la un pas de moarte în Munții Baiului, din Bușteni. A căzut într-o râpă, de la 10 metri înălţime. VIDEO

 

Un adolescent în vârstă de 15 ani, căzut duminică de pe ATV într-o râpă din Munţii Baiului, a fost scos de salvamontişti şi transportat cu targa pe munte până la un drum forestier, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital.


Conform reprezentanţilor Salvamont Buşteni, tânărul a suferit o gravă fractură deschisă la un picior, având hemoragie.

 


„Un tânăr de 15 ani, a fost astăzi (26 decembrie-n.r) la un pas să-și piardă viața în Munții Baiului.

Acesta se afla cu tatăl său și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă. A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie.


Salvamontiștii din Bușteni și cei de la ISU i-au acordat victimei primele îngrijiri la locul accidentului și au transportat-o pe targă până la drumul forestier. De acolo a fost preluată de un UTV Salvamont și coborâtă de pe munte.

Un echipaj SMURD a preluat accidentatul din oraș și l-a dus la spital”, au transmis reprezentanții Salvamont Bușteni.

CITEȘTE ȘI:

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul la munte? Recomandări de la salvamontiști

Ce faci dacă vezi un accident pe pârtia de schi? Măsuri recomandate de salvamontiștii clujeni

Ultimele Stiri
abonare newsletter