Administrație

Noi imagini de pe șantierul Drumului Expres Tureni - A3. Cum arată DEx4 la doar 5 luni de la începutul lucrărilor? VIDEO

Lucrările pe Drumul Expres Tureni-A3 continuă într-un ritm alert. Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Cluj a făcut verificări pe șantier.

Lucrările pe Drumul Expres Tureni-A3 continuă într-un ritm alert/ Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook Lucrările pe Drumul Expres Tureni-A3 continuă într-un ritm alert/ Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook

 

 


Asocierea Dimex 2000 Company SRL – Autotehnorom SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Regadios SA – Con-A Operations SRL continuă la drumul expres pentru asigurarea conexiunii dintre A3 și DN1, la Tureni. 

 


Lucrările la drumul expres de la Tureni, ce va asigura legătura dintre DN 1 și Autostrada Transilvania, au început în septembrie 2023. În prezent, lucrările de șantier au ajuns la un grad de realizare de 14%, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

Reprezentanții DRDP Cluj au fost pe șantierul viitorului Drum Expres Tureni - A3, unde au găsit o „mobilizare bună”, cu 241 de muncitori și 176 de utilaje.


„Antreprenorul este mobilizat în șantier cu 241 de muncitori și 176 de utilaje”, a transmis DRDP Cluj.

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Drumul Expres ce va lega municipiul Cluj-Napoca de Autostrada Transilvania prin Tureni în luna august, iar din septembrie au început lucrările


În ceea ce privește construcția de drumuri, Con-A este una din puținele firme din România care deține tehnologia necesară pentru realizarea grinzilor de pod, grinzilor precomprimate, cu lungime de 45 de metri. Aceasta reprezintă cea mai mare lungime de grinzi care se poate realiza acum în România. În județul Cluj, Con-A se poate lăuda cu realizarea câtorva proiecte spectaculoase. Este vorba despre Cluj Arena, Sala Polivalentă, dar și fabricile Guhring, Bosch și de Longhi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări în forță la drumul expres Cluj-Autostrada Transilvania. Progres de 12% și aproape 200 de muncitori mobilizați pe șantier. VIDEO

Avans substanțial pe drumul expres Cluj-Autostrada Transilvania. „Un ciot ce va elimina tranzitul din Turda, un coșmar pentru șoferi și localnici”

Ultimele Stiri
abonare newsletter