Administrație

Lucrările de extindere a rețelei de apă în satele Recea Cristur și Căprioara au fost finalizate

Consiliul Județean Cluj anunță că s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă în localitățile Recea Cristur și Căprioara din comuna Recea Cristur.

Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de apă în satele Recea Cristur și Căprioara Foto: Consiliul Județean Cluj Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de apă în satele Recea Cristur și Căprioara Foto: Consiliul Județean Cluj

 

În valoare de 1,7 milioane de lei, lucrările au fost finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, din fondul constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei de Apă ”Someș” pentru investiții.


Noua investiție se adaugă, astfel, proiectului european recent încheiat în zona Dej-Bobâlna-Recea Cristur, ce a vizat extinderea rețelelor de apă în toate cele nouă sate componente ale comunei.

„Prin finalizarea acestor două investiții, toți cei 1.500 de locutori ai comunei Recea Cristur vor beneficia de apă potabilă în sistem centralizat, furnizată la cele mai înalte standarde de potabilitate”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.


Proiectul a prevăzut extinderea conductelor de distribuție a apei potabile pe o lungime de 5,46 km de pe teritoriul localităților Recea Cristur și Căprioara, cu 154 de noi branșamente la imobile.

În acest moment se derulează procedura de recepție a lucrărilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe trei străzi din Cluj. Investiție de peste 2 mil. lei

Se schimbă conductele de apă și canalizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Investiție de 70 de milioane de lei

abonare newsletter