Administrație

Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe trei străzi din Cluj. Investiție de peste 2 mil. lei

Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu.

Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu/ Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu/ Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook

 

 


Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă Someș S.A. au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Haller Karoly, Galaction Liviu Munteanu și Nicolae Pătrașcu.

 


Investiția, în valoare de 2.471.317 lei, a fost finanțată integral de Consiliul Județean Cluj, din fondul special constituit în vederea finanțării proiectelor edilitare locale care nu au fost cuprinse până acum în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană. 

„Atât zona Făgetului cât și cartierul Gruia sunt în plină expansiune imobiliară. Datoria noastră, ca autorități, este să ducem utilitățile în casa tuturor locuitorilor. În acest moment suntem în procedura tehnică de recepție, după care clujenii vizați se vor putea bucura, pe deplin, de beneficiile acestui nou serviciu edilitar. În paralel, Consiliul Județean și Compania de Apă continuă lucrările de extindere și modernizare, pe bani europeni, a rețelei de apă și canalizare de pe aproximativ 100 de străzi din municipiul Cluj-Napoca”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Lucrările de investiție recent finalizate pe cele trei străzi au vizat extinderea canalizării menajere pe o lungime cumulată de cca. 1.050 metri, cu peste 290 metri de conducte de racord la consumatori. De asemenea, de-a lungul noii rețele au fost montate 33 de cămine de vizitare. 

Conform contractului, lucrările au o perioadă de garanție de 36 de luni, începând cu data încheierii procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se schimbă conductele de apă și canalizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Investiție de 70 de milioane de lei

Se modernizează rețelele de apă și canalizare pe Republicii, Universității și Calea Dorobanților

Ultimele Stiri
abonare newsletter