Administrație

„Black Friday” la CJ Cluj. Cetățenii pot obține acte online în maxim 24 ore!

În perioada Black Friday, Consiliul Județean Cluj vine cu o „ofertă” inedită: toate solicitările depuse săptămâna aceasta prin intermediul platformei Ghișeul Unic vor fi emise în termen de maxim 24 ore de la depunere.

„Black Friday” la CJ Cluj. FOTO: Facebook/ CJ Cluj „Black Friday” la CJ Cluj. FOTO: Facebook/ CJ Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj se adaptează trendului perioadei de reduceri și reduce timpii de emitere a documentelor depuse online.

 


Drept urmare, toate solicitările depuse în intervalul 13.11.2023 - 17.11.2023 (ora 12:00), către Consiliul Județean Cluj, prin intermediul platformei Ghișeul Unic, vor fi emise în termen de maxim 24 ore de la depunere.

„Continuăm digitalizarea la Consiliul Județean. Facem pași importanți în fiecare zi pentru a putea oferi clujenilor servicii administrative performante și pentru a atinge dezideratul propus: o administrație fără hârtii!”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Prin intermediul platformei pot fi obținute următoarele tipuri de acte: certificate de urbanism, autorizație de construire, certificate de atestare, certificate de edificare, drept de preempțiune, începere lucrări, finalizare lucrări.

Documentele emise au valabilitate juridică, semnătura electronică integrată, plata făcându-se online.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu mai stați la cozi! Clujenii pot obține online avizele ISU. Șeful CJ Cluj: „Urmează Agenția pentru Protecția Mediului și Direcția de Drumuri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter