Administrație

Undă verde pentru viitorul parc multifuncțional din Florești. A fost semnat contractul de proiectare și executare

Marți, 17 mai, a fost semnat contractul de proiectare și executare pentru viitorul parc multifuncțional din Florești.

Marți, 17 mai, a fost semnat contractul de proiectare și executare pentru viitorul parc multifuncțional din Florești/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Marți, 17 mai, a fost semnat contractul de proiectare și executare pentru viitorul parc multifuncțional din Florești/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Parcul multifuncțional din Florești va fi amenajat pe o suprafață de 4,2 hectare, după zona străzii Poligon, un proiect de 23 de milioane de lei. 

 


În urmă cu un an de zile, administrația din Florești lansa licitația pentru realizarea parcului de agrement și sport, care include: 

  • Pistă de alergare 
  • Terenuri de tenis, volei, baschet și badminton
  • Pistă promenadă
  • Zonă picnic
  • Platformă Belvedere
  • Teren minifotbal cu gradene
  • Pistă role și pistă exterioară pentru biciclete

Durata de realizare a proiectului este estimată la o perioadă de 16 luni, după emiterea ordinului de începere a lucrărilor.


Marți, 17 mai, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a noului parc multifuncțional din Florești.Parcul multifuncțional va fi pe strada Tăuțiului.

„Astăzi (marți – n.red.) vin în fața dumneavoastră cu o informație deosebit de importantă. Am semnat contractul pentru proiectarea și execuția celui mai mare parc multifuncțional din Florești. Sportul este esențial pentru orice comunitate, cu atât mai mult pentru cea mai tânără localitate din țară, Florești”, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viitorul parc multifuncțional din Florești, tot mai aproape de realizare. „Suntem pe ultima sută de metri pentru atribuirea contractului”

Floreștenii vor avea o bază sportivă pe 41.000 de mp. Primăria, pregătită să lanseze licitația

abonare newsletter