Administrație

Trafic închis 3 zile la nodul rutier Chețani de pe A3

Se închide traficul pe bretelele 5 și 7 ale nodului rutier Chețani situat pe A3 (Autostrada Transilvania), anunță Compania de Drumuri.

Autostrada Transilvania, sursă foto Facebook CNAIR Autostrada Transilvania, sursă foto Facebook CNAIR

 

Traficul rutier va fi închis, începând de marţi, pe bretelele 5 şi 7 ale nodului rutier Cheţani situat pe A3 (Autostrada Transilvania), pentru realizarea unor lucrări, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


„Marţi, 4.04.2023, se va închide traficul rutier pe bretelele 5 şi 7 (direcţia de deplasare spre Târgu Mureş) ale nodului rutier Cheţani, timp de trei zile, în intervalul orar 8:00-18:00, pentru executarea lucrărilor de montare a grinzilor la pasajul situat pe autostrada A3 în zona km. 21+890, care supratraversează breteaua 1”, a transmis CNAIR.

Şoferii care se deplasează pe direcţia Turda-Târgu Mureş, respectiv Luduş-Târgu Mureş vor utiliza DN 15 pentru a ajunge la destinaţie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lotul Chețani-Câmpia Turzii al A3, deschis în decembrie 2023? „Strabag și Geiger au puterea să producă surpriza”

S-a semnat contractul pentru finalizarea lotului Chețani – Câmpia Turzii. Lucrările vor fi gata în doi ani pentru 420 de milioane de lei

Licitația pentru lotul „blestemat” din Autostrada Transilvania a fost anulată! Nimeni nu vrea să construiască 3 viaducte, 8 pasaje și 8 poduri!

abonare newsletter