Administrație

Aplicație de urmărire în timp real a autobuzelor, inclusiv viteza cu care circulă, lansată de CTP

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a lansat joi o aplicație prin care clujenii pot localiza în timp real autobuzele din oraș, inclusiv traseul lor și viteza cu care circulă.

Aplicație prin care clujenii pot urmări mijloacele de transport în comun în timp real. FOTO: Facebook/ Emil Boc Aplicație prin care clujenii pot urmări mijloacele de transport în comun în timp real. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Primarul Emil Boc a anunțat joi, în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca pentru adoptarea bugetului pe anul 2023, că a fost lansată aplicația prin care clujenii pot urmări mijloacele de transport în comun în timp real. Compania de Transport Public Cluj-Napoca oferă, prin intermediul unei noi aplicații, informații privind localizarea în timp real a autobuzelor, viteza de deplasare și traseul urmat. 

 


Aplicație prin care clujenii pot urmări mijloacele de transport în comun în timp real. FOTO: Captură ecran

„Astăzi se lansează harta live cu poziția și rutele mijloacelor de transport în comun. Dacă doriți să vedeți unde se află fiecare mijloc de transport în comună, care este traseul acestuia, viteza cu care se deplasează, stația spre care se îndreaptă în timp real, unde se află mașina. Actualizarea datelor se face la fiecare 20 de secunde. Puteți să intrați pe aceste două aplicații pentru toate informațiile. Comapnia de Transport Public își menține în continuare inovarea și racordarea în ceea ce ține oferirea de date în timp real călătorilor”, a declarat primarul Emil Boc, în ședință.

Aplicația va cuprinde harta cu rutele și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun, inclusiv traseul mijloacelor de transport, numărul mijloacelor de transport de pe traseu, viteza cu care se deplasează, numărul de parc și stația spre care se îndreaptă. Actualizarea se face la fiecare 20 de secunde. 


Harta este disponibilă de joi în aplicația Tranzy sau pe site-ul www.ctpcj.ro.

Proiectul de aprobare a bugetului va fi dezbătut și supus votului în ședința consiliului local de joi, 2 februarie. Toți consilierii sunt prezenți la ședința de adoptare a bugetului pe anul 2023.

CITEȘTE ȘI:

Abonamente gratuite pe toate liniile pentru pensionarii din Cluj cu venituri de până la 2.500 de lei. Cu o condiție: să nu circule dimineața

Ultimele Stiri
abonare newsletter