Administrație

Iluminatul public din Florești se modernizează pe mai multe străzi. Investiție de aproximativ 2,4 mil. lei

Mai multe străzi din comuna Florești vor avea iluminat public nou. Investiția este de aproximativ 2,4 milioane de lei.

Mai multe străzi din comuna Florești vor avea iluminat public nou. Investiția este de aproximativ 2,4 milioane de lei/ Foto: Bogdan Pivariu/Facebook Mai multe străzi din comuna Florești vor avea iluminat public nou. Investiția este de aproximativ 2,4 milioane de lei/ Foto: Bogdan Pivariu/Facebook

 

 


Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a anunțat pe rețelele de socializare că aproximativ 2,4 milioane de lei vin la Florești pentru continuarea proiectelor de modernizare și eficientizarea iluminatului public, dar și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică.

 


„Modernizăm în continuare rețeaua de iluminat public din comună!

Încă un proiect depus de noi a fost aprobat pentru finanțare. Aproximativ 2,4 milioane de lei vin la Florești pentru continuarea proiectelor de modernizare și eficientizarea iluminatului public, dar și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică. Un nou proiect depus pentru finanțare a fost aprobat la Administrația Fondului de Mediu și vizează aplicarea politicilor de eficientizare a consumului de energie electrică și gazelor cu efect de seră, și reducerea cheltuielilor generate de instalații învechite și depășite tehnologic. 


Urmărim îmbunătățirea climatului general de siguranță socială, aducem iluminatul public la standarde înalte. Vor fi înlocuite aparatele de iluminat existente, cu unele moderne prevăzute cu toate accesoriile”, a anunțat Bogdan Pivariu.

Unde vor începe lucrările?

Potrivit primarului, primă etapă va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus, respectiv în Florești.


„Această primă etapă va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus, respectiv în Florești pe străzile: Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului, V. Gârboului. 

Trebuie să știți că s-au depus și alte proiecte care se află în evaluare, iar un altul va fi depus în următoarele câteva zile.


Toate străzile din comuna Florești sunt în atenția noastră și au fost incluse în aceste proiecte pentru a beneficia de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public”, a adăugat Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Modernizarea străzii Eroilor din Florești a intrat în ultima etapă. Trotuarul și pista de biciclete au fost finalizate. FOTO

Platforme de colectare selectivă a gunoiului, în Florești. Pivariu: „Am constatat că locuitorii chiar utilizează în număr mare aceste facilități”

Ultimele Stiri
abonare newsletter