Administrație

Lucrările din fața Teatrului Național, finalizate înainte de 1 Decembrie! Așa arată acum. FOTO

Primarul Emil Boc a promis că lucrările din fața Teatrului Național vor fi finalizate înainte de 1 Decembrie și se pare că s-a ținut de cuvânt.

Lucrările din fața Teatrului Național au fost finalizate înainte de 1 Decembrie, Ziua Națională a României / Foto: monitorulcj.ro Lucrările din fața Teatrului Național au fost finalizate înainte de 1 Decembrie, Ziua Națională a României / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Emil Boc a anunțat weekend-ul trecut că lucrările de lângă Teatrul Național, la Parcul „Ștefan cel Mare”, se apropie de finalizare.

Lucrările în fața Teatrului Național au fost finalizate  / Foto: monitorulcj.ro

În descursul acestei săptămâni s-a lucrat intens în fața Teatrului Național, pentru finalizare lucrării înainte de 1 decembrie, fiindcă acolo vor avea loc ceremonia, parada militară, focul de artificii și spectacolul cu drone de Ziua Națională a României.


Deși partea din față a fost finalizată, lucrările la parcul din spatele Teatrului Național vor fi finalizate abia la sfârșitul anului.

Lucrările în spatele Teatrului Național vor fi finalizate până la finalul anului / Foto: monitorulcj.ro

Proiectul include plantarea a 64 arbori pe lângă cei existenți, 1.474 arbuști, 2.910 flori cu bulb și 6.626 plante perene. Se instalează de asemenea un sistem de irigații automatizat.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Cum arată parcul de la Teatrul Național? Pregătiri pentru parada militară de 1 Decembrie

VIDEO. Cum va arăta Parcul Ștefan cel Mare, după modernizare? Plimbare virtuală prin parcul din spatele teatrului

Ultimele Stiri
abonare newsletter