Actualitate

Parada de 1 Decembrie, în fața Teatrului Național. Lucrările la parc vor fi gata. Boc: „E impecabil”

Lucrările la parcul din fața Teatrului Național din Cluj-Napoca vor fi gata până la 1 decembrie. Aici va avea loc sărbătoarea de Ziua Națională.

Parada de 1 Decembrie, în fața Teatrului Național. FOTO: Facebook/ Emil Boc Parada de 1 Decembrie, în fața Teatrului Național. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Parada de 1 Decembrie va avea loc anul acesta pe strada Eroilor - Piața Avram Iancu - Strada Dorobanților. Lucrările la parcul din fața teatrului vor fi finalizate până atunci, spune primarul Emil Boc.

 


În partea din spatele clădirii teatrului, Parcul Ștefan cel Mare ar urma să fie finalizat până la data de 31 decembrie, a mai arătat edilul

„Parcul Ștefan cel Mare va fi gata, în partea din față, până la 1 decembrie, pentru că vom avea Ziua Națională sărbătorită în Piața Avram Iancu și vreau să vedeți cum va arăta, e impecabil. În spatele Teatrului Național urmează să fie terminate lucrările până la 31 decembrie”, a spus primarul Emil Boc, la un post local de radio.


Anul trecut, parada de 1 Decembrie a avut loc pe strada Ferdinand, iar ceremonia de depunere a coroanelor și alocuțiunile oficialilor au avut loc în Piața Mihai Viteazu. Manifestația nu a fost lipsită de comic: jandarmii, probabil „amorțiți” după doi ani de pandemie, nu au reușit să se sincronizeze în timpul marșului, filmarea devenind virală. Atât în 2020, cât și în 2021, ceremonia de Ziua Națională a României s-a desfășurat în format restrâns, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Accesul participanților în zona oficială se face pe baza certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, în scopul prevenirii infectării cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI:

Statuia lui Avram Iancu din Cluj-Napoca, incompletă! Se strâng bani pentru finalizarea ei, printr-un spectacol omagial

Ultimele Stiri
abonare newsletter