Actualitate

Plăcuța de la ieșirea din Florești de pe Centura de Nord, VANDALIZATĂ! FOTO

Plăcuța de la ieșirea din Florești de pe Centura de Nord a fost vandalizată. Aceasta a fost mâzgălită cu vopsea roz.

Plăcuța de pe Centura de Nord a Floreștiului a fost vandalizată/ FOTO: monitorulcj.ro Plăcuța de pe Centura de Nord a Floreștiului a fost vandalizată/ FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Incidentul a fost surprins de reporterii monitorulcj.ro, miercuri dimineață, pe Centura de Nord a Floreștiului. 

 


În imaginile surprinse se vede semnul de la ieșirea din Florești mâzgălit. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Florești, Anca Stănescu, a declarat reporterilor monitorulcj.ro că imaginea respectivă va fi trimisă poliției pentru a afla cine a desenat plăcuța.

„Din păcate acolo nu avem camere in sistem, numai mai spre Florești, doar dacă de la blocuri nu bate vreuna. Suntem în continuă extindere în ceea ce privește camerele de supraveghere, iar făptașii nu vor scăpa nepedepsiți”, a declarat pentru monitorulcj.ro Ancă Stănescu.


În luna iulie a acestui an, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a dezlănțuit în ceea ce privește centura Florești-Donath și a zis că este „o crimă pentru Grigorescu”.

„Centura Florești-Donath e o crimă pentru Grigorescu și trebuie să înceteze la un moment dat. Acela niciodată nu a fost drum de centură. Cum s-a făcut, e o altă temă, nu vreau să mai intru în detalii. Dar acea soluție e o crimă pentru oamenii din Grigorescu care trebuie să suporte în mod absolut nejustificat un disconfort major. Soluția e să construiești atât cât îți permite infrastructura. La Cluj nu se aprobă proiecte fără să ai capacitățile de apă asigurate, să ai asigurată capacitatea arterelor, dimensiunea conductelor, să facă față, să ajungă și la canalizare și la apă. Vrei să faci un cartier, dar cum stai cu utilitățile, cum stai cu conductele de apă? Ai asigurată canalizarea? Nu prima dată dăm foc la casă, apoi căutăm pompierii să ne stingă focul. Așa e și cu Floreștiul, când se construiește într-o manieră în care nu te interesează dacă are capacitate artera să preia și atunci îi omori pe cei din Grigorescu, nu se poate face așa ceva”, a declarat Emil Boc în luna iulie, la un post de radio local.


 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc s-a dezlănțuit. „Centura Florești-Donath, o crimă pentru Grigorescu”

Boc: „Centura Florești-Grigorescu distruge calitatea vieții”

Ultimele Stiri
abonare newsletter