Administrație

Vești bune pentru șoferi! Vor putea circula fără restricții pe A10 Sebeș-Turda din noiembrie, în zona alunecării de teren de la Oiejdea. VIDEO

Șoferii vor putea circula din noiembrie pe A10 Sebeș-Turda, lotul 2, pe ambele sensuri de mers, în zona alunecării de teren de la Oiejdea.

Lucrările avansează pe lotul 2 a autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea / Foto: captură ecran YouTube - Z Lucrările avansează pe lotul 2 a autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în zona alunecării de teren de la Oiejdea / Foto: captură ecran YouTube - Z

 

 


Antreprenorul grec Aktor promite că în noiembrie se va putea circula pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, potrivit informațiilor obținute de ziarulunirea.ro.

Luna viitoare vor fi finalizate toate lucrările în zona alunecării de teren de la Oijdea, iar șoferii vor putea circula fără restricții pe ambele sensuri.


Aktor a terminat de așternut balastul stabilizat la km 19, lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, și a început asfaltarea autostrăzii, iar între timp se lucrează la armarea, cofrarea și betonarea grinzilor unor ancore și la betonarea rigolelor. Totodată, muncitorii se ocupă și de torcretarea zidului de coloane forate.

Restricții pe A10, în zona alunecărilor de teren

Din cauza alunecărilor de teren în zona localităţii Oiejdea, traficul este restricţionat în zonă, pe o distanţă de 1,5 kilometri, pe o bandă pe sens. Potrivit Ministerului Transporturilor, pe acest sector se circulă în ambele sensuri, dar pe o singură cale, în regim de drum naţional, cu limitarea vitezei la 60 km/h. 


Pe restul lotului 2, limitarea este la 100 de km/h.

Între km 19-20 circulația rutieră se desfășoară pe o singură cale, o bandă pe sens. Anteprenorul și-a asumat ca până în luna aprilie 2022 să finalizeze toate lucrările, însă nu a reușit să se țină de promisiune.

CITEȘTE ȘI:

Au fost montate înclinometre în zona alunecărilor de la Oiejdea, pe A10 Sebeș-Turda. Deschiderea circulației anul acesta, sub semnul întrebării

Ce lucrări au mai rămas pe lotul 2 al A10 Sebeș-Turda? Aktor încă lucrează la stabilizarea terenului la Oiejdea VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter