Administrație

Clujenii care reciclează 5 PET-uri, doze sau sticle primesc bilet GRATUIT de autobuz

Campania națională „România Schimbă PET-ul cu biletul” are loc vineri la Cluj-Napoca. Cei care reciclează 5 PET-uri, doze sau sticle primesc la schimb un bilet gratuit de autobuz.

Clujenii care reciclează 5 PET-uri, doze sau sticle primesc bilet GRATUIT de autobuz / Foto: depositphotos.com Clujenii care reciclează 5 PET-uri, doze sau sticle primesc bilet GRATUIT de autobuz / Foto: depositphotos.com

 

 


Săptămâna Europeană a Mobilității va fi marcată în Cluj-Napoca și prin campania națională „România Schimbă PET-ul cu biletul”, anunță Primăria Cluj-Napoca. Cinci deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) reciclate înseamnă un bilet gratuit pentru transportul public.

Cei dornici să participe trebuie să aibă la ei 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) și să le introducă în aparatele automate de colectare Tomra.


În urma acestui proces, pentru cei ce au colectat deșeurile separat, automatele vor elibera un cupon în baza căruia vor primi un bilet de autobuz pentru două călătorii de la voluntarii prezenți la fiecare punct de colectare.

Locații

În municipiul Cluj-Napoca, campania se desfășoară vineri, 16 septembrie, în intervalul 09:00-17:00, în parcările a patru supermarketuri, la adresele: 


  • Str. Câmpului nr. 9-19, 
  • Str. Aurel Vlaicu nr.182, 
  • Alexandru Vaida Voevod nr. 59, 
  • Str. Fabricii nr. 12.

Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor care vor fi transformate în noi resurse. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Biletul „de reciclare”! Transport gratuit pe autobuz pentru clujenii care reciclează

Propunere: toți pensionarii clujeni să circule gratuit cu autobuzul! Boc: „Dacă ne vom permite, vom trece la un nivel superior”

Peste 2.500 de bilete emise gratuit clujenilor care colectează selectiv. Noi recompense luate în calcul

Ultimele Stiri
abonare newsletter