Actualitate

Medic din Cluj, arestat preventiv după ce a agresat sexual un minor de 12 ani

Un medic rezident din Turda, județul Cluj, a fost reținut de polițiști fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, victima lui fiind un minor de 12 ani din Mureș.

Un medic rezident din Turda, care activa în Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual un minor de 12 ani dintr-o comunitate din județul Mureș/ Foto: depositphotos.com Un medic rezident din Turda, care activa în Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual un minor de 12 ani dintr-o comunitate din județul Mureș/ Foto: depositphotos.com

 

Un medic rezident din Turda, care activa în Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual un minor de 12 ani dintr-o comunitate din județul Mureș.


 

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Iernut, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, efectuează cercetări față de un tânăr de 25 de ani, din Turda, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală”, a precizat IPJ Mureș, citat de libertatea.ro.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2022, conform unei decizii a Judecătoriei Luduș. 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş şi, raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C. pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și alin. 2 lit. c (persoană vătămată, L. M. de 12 ani) Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2022 şi până la data de 10.07.2022, inclusiv”, se arată în decizia Judecătoriei Luduș.


Medicul a contestat decizia arestării preventive, însă aceasta a fost respinsă de către judecători în decursul zilei de vineri, 17 iunie.

Îi ademenea pe copii cu sume de bani

Părinţilor mai multor copii din comunitatea respectivă li s-a părut ciudat că cei mici au început să aibă bani sau să îşi cumpere diverse lucruri de care ei nu ştiau. Aşa au aflat că în cartierul lor, în care locuiesc doar familii sărace mergea frecvent un bărbat care aborda băieţi cu vârste de maxim 13-14 ani pe care mai apoi îi ducea cu maşina în parcarea retrasă a unui supermarket, notează observatornews.ro.


Unul dintre părinți a fotografiat mașina respectivă și a oferit poza polițiștilor. 

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Veteran al războiului din Afganistan, decorat de Băsescu, trimis în închisoare! Procurorii din Cluj l-au acuzat că a abuzat sexual un copil

Minora de 15 ani din Aghireșu, dispărută de două zile, a fost găsită la o stână de oi cu un bărbat de 42 de ani. Dosar penal pentru act sexual cu minor

Ultimele Stiri
abonare newsletter