Actualitate

Minora de 15 ani din Aghireșu, dispărută de două zile, a fost găsită la o stână de oi cu un bărbat de 42 de ani. Dosar penal pentru act sexual cu minor

Minora din Aghireșu, plecată de joi de acasă, a fost găsită, vineri seara, la o stână de oi în comuna Mihai Viteazu.

Minora de 15 ani dispărută, suprinsă în gară. Foto: IPJ Cluj. Minora de 15 ani dispărută, suprinsă în gară. Foto: IPJ Cluj.

 

 


„Minora plecată voluntar, CHIȘ NATALIA - MARIA a fost depistată ieri, 29 aprilie, în jurul orei 18.30, pe raza comunei Mihai Viteazu, județul Cluj, în urma activități lor derulate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 9 Poliție Rurală Turda, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

 


La momentul depistării, minora se afla la o stână de oi din extravilanul comunei, în acel loc fiind identificat și un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Alba.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Minora plecase de acasă de joi, fiind căutată de atunci de polițiști. Potrivit acestora, minora a fost surprinsă joi, 28 aprilie, în jurul orei 17:00, de camerele de supraveghere din gara localității Aghireșu.


Aceasta s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Minora dispărută din Aghireșu, surprinsă pe camerele de supraveghere din gara localității. VIDEO

O fată de 15 ani din Aghireșu a dispărut de acasă. Poliția o caută. Ați văzut-o?

abonare newsletter